Blue Flower

Denklijn biedt de volgende diensten:

  • Projectstart-up
    Een succesvolle verandering begint ver voordat de projectorganisatie wordt ingericht. Bij een projectstart-up daagt Denklijn de verantwoordelijke managers, opdrachtgevers, sponsors en inhoudelijk deskundigen uit om gestructureerd na te denken over de veranderdoelen en hoe je die bereikt. Denklijn zoekt mee naar antwoorden op vragen als: Wat is het verandergebied? Waarom moet er iets veranderen? Waarheen moet er veranderd worden? En met welke oplossingen realiseer ik de verandering zo simpel en effectief mogelijk? Als alle antwoorden logisch verbonden zijn is het project goed doordacht en klaar voor de start.

  • Vlottrekken van vastgelopen projecten
    Projecten maken soms een valse start of lopen uit de rails. In veel organisaties wordt dan als reactie de projectmanager, opdrachtgever of een deel van het projectteam vervangen. Maar is de projectorganisatie wel het probleem? Heb je het lef om een vastgelopen project ook op inhoud tegen het licht te houden? Schakel dan Denklijn in voor een snelle en grondige analyse. Samen met de betrokkenen zoeken we niet naar schuldigen maar naar oorzaken en oplossingen. Denklijn helpt het project weer op het juiste spoor.

  • Coaching van opdrachtgever, projectmanager of projectteam
    Een project is per definitie bijzonder omdat er een tijdelijke organisatie voor wordt ingericht. Het werken in de projectorganisatie én lijnorganisatie vraagt veel van mensen. Denklijn leert mensen dilemma's te herkennen en geeft inzicht in de keuzes en oplossingen. Zo blijft iedereen gefocust op de doelen en dat garandeert een succesvol projectverloop.  

Wil je meer informatie over de diensten van Denklijn of een vrijblijvend gesprek over wat Denklijn voor jouw (project)organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-51859387